Pekarski krumpir
Dobar pekarski krumpir zaista trebate znati napraviti iako sam se potrudila da vam stavim recept. Iako je izvikan pekarski krumpir potrudila sam se najviše što sam mogla da vam postavim recept. Na našem meniu za nedjeljni ručak bio je pekarski krumpir koji se odlično uklapa uz domaću piletinu.
📌 1,5 kg krumpira
📌 12 žlica maslinovog ulja
📌 1 vrečica Vegete natur za krumpir
Priprema:
1. Krumpir operite ogulite i narežite na kriške.
2. Stavite ga u kipuću vodu pa kuhajte na laganoj vatri 10 minuta pa procijedite.
3. U lim za pečenje ulite ulje i stavite u pećnicu ugrijani na 200 stupnjeva.
4. Nakon nekoliko minuta izvadite lim za pečenje, rasporedite krumpir i posipajte ga Vegetom Natur za krumpire. Dobro izmješajte i vratite u pećnicu.
5. Pecite tako dugo dok krumpir ne dobije hrskavu koricu.
Dobar tek!
Recept u slikama.
Primjedbe
Objavi komentar